Minőségpolitikai nyilatkozat

Az F4 BAU Kft. fontos célkitűzése partnereink megelégedettségének biztosítása, és ezzel együtt Tevékenységünk folyamatos fenntartása.
Társaságunk törekszik a gyártói és építőipari piacon elfoglalt helyének megtartására és lehetőség szerinti növekedésére.

Ezek a célkitűzések csak akkor érhetők el, ha versenyképes, hibátlan gyártási és kivitelezési szolgáltatást nyújtunk partnereink számára a szerződésekben vállalt kötelezettségeink maradéktalan betartásával. Ezért rugalmasan alkalmazkodunk partnereink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük. Mindent megteszünk azért, hogy a velünk kapcsolatba került megrendelők feltétlen megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk, akik maradéktalanul odafigyelnek a megrendelői igények betartására.

A célkitűzések megvalósítása érdekében olyan eredményes minőségirányítási rendszert kívánunk működtetni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, s ennek következtében partnereink megelégedettségét.
Társaságunk vezetősége felelősséget vállal azért, hogy a gyártási és kivitelezési tevékenységét az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezze. Ehhez biztosítja a szükséges erőforrásokat és feltételeket.

Valamennyi alkalmazottunk felelős saját munkája minőségéért, a hibás gyártások, szolgáltatások megakadályozásáért, illetve a nem megfelelően végzett tevékenység megszüntetéséért.

Hosszú távú együttműködési kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk célkitűzéseivel.

A minőség fenntartása és fejlesztése érdekében a vezetőség minden szinten támogatja a folyamatos képzést és önképzést.

Állandóan törekszünk szolgáltatásaink, szervezetünk és tevékenységeink fejlesztésére is.
Elvárjuk, hogy minden munkatársunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a Fenti minőségpolitika megvalósításához és Társaságunk sikeréhez.


Kelt: 2014.02.24.
Dibáczi Barnabás1111111111
ügyvezető igazgató11111111